top of page

Annuleren

Helaas komt het weleens voor dat er door omstandigheden een geplande fotoshoot niet door kan gaan of verzet moet worden. Uiteraard vind ik dat heel vervelend en daarom probeer ik altijd zo begripvol en flexibel mogelijk mee om te gaan, maar toch zijn er wel wat voorwaarden voor het annuleren. Dat inhoud dat ik wel annuleringskosten moet berekeningen. ( voor de gereserveerde tijd, de voorbereidingskosten en het niet meer in kunnen plannen van een andere shoot)

Annuleren fotoshoot

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (via email) tot uiterlijk 2 weken van te voren. Bij annulering van een geboekte fotoshoot door de klant rekening ik de aanbetaling van 25% in rekening en is de restitutie niet mogelijk. Indien de boeking minder dan 2 weken van te voren wordt geannuleerd, reken ik 50% van de totale vergoeding. Als de klant op de afgesproken dag niet komt dagen bij een fotoshoot, of minder dan 24 uur van tevoren annuleert, dient het volledige bedrag te worden voldaan.

Verzetten door fotografe (Ramona)

Uiteraard kan het ook gebeuren dat ik een keer door omstandigheden verhinderd ben, dit komt eigenlijk niet voor. Maar mochten dit wel een keer zo zijn, dan breng ik jullie uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte en plannen we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak in.

Verzetten ivm het weer

Ook het weer kan wel eens tegenwerken hier in Nederland. Mocht de weersomstandigheden zo slecht zijn dat het niet mogelijk is om de shoot door te laten gaan, dat is het uiteraard mogelijk om de shoot te verzetten. 

 

 

Watermark Big_edited.png
bottom of page